Over mij

Welkom,

Mijn naam is Ton van Dreumel, ik ben freelance fotograaf en woonachtig in Wijchen. Mijn grootste passie is fotografie. Ik fotograaf al vanaf kinds af aan. Alles wat ik zie en mooi vind, wil ik vastleggen en daarvan kunnen nagenieten.

Ik ben ooit begonnen met het fotograferen van militaire straaljagers. Dit heb ik lange tijd gedaan en hierdoor een behoorlijk archief opgebouwd. Van de F104 Starfighter tot de F22 Raptor. Verschillende artikelen en publicaties zijn verschenen in tijdschriften zoals World Air Power, Onze Luchtmacht, Luftwaffe en Air International. Ook verschenen er twee CD roms bij Uitgeverij Uilenstein; Airbase en 1001 vliegtuigfoto’s.

Sinds het digitale tijdperk ligt mijn hart ook bij de natuur. Ik ben gefascineerd geraakt door een kleine maar prachtige vogel in Nederland, de ijsvogel. Ik heb deze vogel enkele jaren kunnen volgen, wat resulteerde in het boek “Het fascinerende leven van de ijsvogel “ dat ik in eigen beheer heb uitgegeven. Met dit boek over de ijsvogel kan ik mijn prachtige ervaringen delen met ieder die oog heeft voor deze prachtig gekleurde tropisch aandoende vogel. Alle facetten van het leven van deze vogel komen in beeld.

Daarnaast fotografeer ik bruiloften, artiesten, modellen en ben ik bezig met een nieuw boek.

Wilt u mijn foto’s in hoge resolutie bestellen voor bijvoorbeeld decoratieve aankleding, mij benaderen voor uw opdracht, bruiloft, of fotoshoot, of wilt u een exemplaar van mijn boek bestellen, dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

Allereerst veel kijkplezier in mijn portfolio.

Groet,
Ton